Waarom hebben wij uw steun nodig?

 

Gezien de hoge werkingskosten eigen aan het in stand houden van een orkest – onkosten repetitieruimte, onderhoud en aankoop muziekinstrumenten, aankoop muziekpartituren – zijn wij constant op zoek naar financiële middelen. De opbrengsten uit concerten en tornooien zijn ontoereikend om al deze kosten te dragen. Daarom zijn wij steeds op zoek naar sympathisanten, steunende leden, ereleden en sponsors die bereid zijn onze band financieel te steunen.

 

Op deze pagina vindt u een overzicht van de verschillende mogelijkheden die wij u aanbieden om Brassband Euterpe alzo financieel te steunen.

 

De mogelijkheden en wat kunnen wij u bieden?

SYMPATHISANT €25/JAAR

 

Aankondiging van ieder evenement binnen eigen organisatie, vermelding naam in elk programmaboekje eigen organisatie.

 

 

 

STEUNEND LID: 50€/JAAR

 

aankondiging van ieder evenement binnen eigen organisatie, vermelding naam in elk programmaboekje eigen organisatie, gratis toegang (1 persoon) op alle concerten eigen organisatie.

 

ERELID: 75€/JAAR

 

aankondiging van ieder evenement binnen eigen organisatie, vermelding naam in elk programmaboekje eigen organisatie, gratis toegang (2 personen) op alle concerten eigen organisatie. 

 

VIP – LID 2017

 

Voor bedrijven én particulieren : 250€ / jaar omvat:

Aankondiging van ieder evenement binnen eigen organisatie, ½ pagina voor reclame of naam vermelding in elk programmaboekje eigen organisatie inclusief eerste evenement 2017, uw advertentie en eventuele link op home-page website.

 

VIP-BEHANDELING VOOR 8 PERSONEN OP JAAR-CONCERT omvattende een gereserveerde tafel of plaatsen (vooraf te reserveren), een glaasje champagne en borrelhapjes, indien mogelijk 2 voorbehouden parkeerplaatsen.

Mits betalen van extra-inkomkaarten kunnen meerdere gasten mee genieten van deze voordelen. VIP-leden krijgen een speciale vermelding van de presentator in de loop van het concert. De VIP-leden krijgen een speciale uitnodiging voor het jaarconcert.

 

De kaarthouder heeft onbeperkte toegang tot alle evenementen in eigen beheer.

ATTENTIE

Voorlopig is het nog niet mogelijk om via de website lidkaarten aan te kopen. Klik op onderstaande link, en vul het contactformulier in, met de vermelding lidkaarten. Wij contacteren u dan zo snel mogelijk. Onze excuses voor dit ongemak.
Contact

back

ga terug naar

Shop

thuisbasis

ga terug naar

Home